2 penészűző titok és csodálatos lesz a fürdőszoba

Az Ön fürdőszobája, konyhája sincs biztonságban! A penész ellen folyamatos védekezésre van szükség, mert jellemzője, hogy gyorsan felbukkan, és még gyorsabban terjed, főleg a párás, nedves helyiségekben. Hogyan lehet elérni, hogy ne keserítse meg az életünket, ne veszélyeztesse az egészségünket és ne csúfítsa el az otthonunkat? Van két titok, amely garantálja, hogy az Ön otthona is penészmentes legyen.

penészesedés

Kép forrása: elghorba.org

Ha manapság tervezi a fürdőszoba felújítását, egy dolgot figyeljen meg: hol bukkant fel a penész? Ezek a kritikus pontok, ahol a felújítás után nem sokkal újra támadhat a káros penészesedés. De ennek nem kell így lennie!

A felújítás megtervezésekor elég csak bevetni azt a két titkot, amik meggátolják, hogy a penészesedés újra felüsse a fejét a fürdőszobában vagy a konyhában.

Olyan segédanyagokat válasszon, amely speciális tulajdonságok által megakadályozzáka penész kialakulását!

penészesedés

Kép forrása: youtube.com

Mi ez a két tulajdonság?

  1. Penészedésgátlás: BioBlock® technológiával

A BioBlock® technológia a fuga mikrostruktúrájában egyenletesen eloszló szerves molekulákat ad a habarcshoz, amelyek még nedves körülmények között isnagymértékben megakadályozzáka penészért felelős mikroorganizmusok megtelepedését és elszaporodását a fürdőszobai felületen.

Ilyen fugázó anyag az Ultracolor Plus, amely gyorskötésű és gyorsszáradású, fokozott terhelhetőségű, kivirágzásmentes fugázóhabarcs 2 és 20 mm közötti fugaszélességekhez. Másik megoldás lehet a Flexcolorfugázó, amely bármilyen típusú kerámia és mozaik beltéri fal- és padló-, illetve kültéri falburkolat fugázására alkalmas. Különösen ajánlott ez a termék alakváltozásnak kitett aljzatokra készült kerámia burkolólapok fugázására.

Ha pedig festett falakat szeretne megóvni a penészesedés veszélyétől, érdemes a Silancolortermékcsaládot használni, amely szintén BioBlock technológiával készült, és ezért hatékony algásodás- és penészedésgátló.

penészesedés

Kép forrása: baderieheesakkers.nl

  1. Vízlepergetés: DropEffect® technológiával

A DropEffect® technológia molekulaszerkezete csökkenti a felületi feszültséget az elkészített fugaanyag felületén, ezáltal nagymértékben lecsökkenti a víz és egyéb folyadékok felszívódását. A fuga emiatt rendkívül tartós, nagymértékben vízlepergető, az elkoszolódásra kevésbé hajlamos, azaz szennytaszítóés foltosodásállólesz, és természetesen a penész sem tud könnyen megtelepedni rajta.

A fent említett fugázóanyagok (Ultracolor Plus, Flexcolor) mindkét tulajdonsággal rendelkeznek, ezért a fürdőszobai felújítások első számú kedvencei mindenkinél, aki nem szeretne penészesedést az otthonába!

Ha szeretné megtudni, hogy a burkoláshoz milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül, akkor keresse fel honlapunkat:

http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

Megosztom