Egyszerű, sima a burkolat?

csillogó hatású fuga

csillogó hatású fuga

Feldobhatjuk fénnyel és ragyogással, ha a Kerapoxy Design műgyantakötésű fugázóanyagot alkalmazzuk.
A Kerapoxy Design-hoz a csillogó MapeGlitter-t adagolva a fények és a csillogás egész tárházát hozhatjuk létre, és a fantáziánknak szinte semmi sem szab határt. Ha ezt a két terméket megfelelően kombináljuk, valamint kiegészítjük ezt egy frappáns burkolatválasztással, egyedi és különleges felületeket hozhatunk létre.
Színek, formák és fények – e három felületi jellegzetességgel játszhatunk igényeink és kedvünk szerint, és eljuthatunk a belsőépítészet, lakberendezés csúcsára.
A Kerapoxy Design-nal és MapeGlitter-rel készített burkolat önmagában dísz, magához vonzza a tekintetet, a benapozott szobában a napjárástól függően, akár más és más hatású is lehet, és a beltéri fényforrások is változatos fényt és csillogást hozhatnak ki burkolatunkból.
A szépség mellett a Kerapoxy Desing műszaki kiválóságai is jelentősek. A többi epoxi fugaanyaghoz hasonlóan, kiváló a vegyszerállósága, nulla nedvszívóképességgel bír, és mindezeken túl saválló ragasztóként is alkalmazható.
Fugázóanyagként használhatjuk padlón, falon, és különösen sok lehetőség rejlik benne üvegmozaik burkolat fugaanyagaként. Például ha az átlátszó Kerapoxy Design-t üveg anyagú aljzaton alkalmazzuk, különleges, a fényt félig áteresztő felületet hozhatunk létre.
További ötletekről, valamint a termék alkalmazásáról kérdezze a Mapei szaktanácsadót: http://goo.gl/m9R5GP

Megosztom