Elképesztő fugaszínek: forradalmian egyszerű újítást vezetett be a Mapei

Színt választani nem tudatosdöntés. Egy hangulatot, egy érzéstkeresünk, amit egy színben szeretnénk megtalálni. Ezt ismerte fel a Mapei, amikor forradalmi újítást vezetett be a fugaszínek terén.

Bizonyára Önnek is feltűnt, hogy néha milyen nehéz kifejezni, miért is szeretne az ember ilyen vagy olyan színű fugát. Ha megkérdezzük magunkat, akkor az „ez tetszik!” a leggyakoribb válasz.

Kép forrása: fotolia.com

A burkolólapok ma már élethűen tudják utánozni a természetes köveket, a betont, a fát és mindent, ami a csempetervezőknek eszébe jut. Ezek a divatos lapok határozzák meg a népszerű fugaszíneket is. Mindenki, aki felújítás, építkezés előtt áll, keresia legjobb színeket, éppen ezért nagyon hasznos, ha ismerjük az aktuális újdonságokat.

A Mapei az új fugaszín választék kifejlesztésére kifinomult 3D képalkotásos szimulációkathasznált. Az így létrehozott színek abszolút összhangban vannak az új burkolati trendekkel. Átfogó kutatásokat végeztünk, hogy az egyes színfajtákhoz milyen érzés, milyen hangulati tartalomtársul.

Az új fugaszíneket a kutatás eredményeinek megfelelően csoportosítottuk, elneveztük, és az új színmintákbanis így jelennek meg. Mindez segítséget jelentmajd a választásban, és az egyeztetésekben a tervezés vagy a kivitelezés előtt. Ráadásul az eddigi dobozos és legyezős színmintákat egy látványos kihajtható mappa egészíti ki.

Íme, az 5 hangulati csoport:

Az 5 csoport alapján már Ön is könnyedén megtalálja majd a tökéletes fugaszíntaz otthona helyiségeibe!

Ha szeretné megtudni, hogy a felújításához milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

Megosztom