Leteszteltük: a baktériumok 99,9%-a gyűlöli ezt a hihetetlen megoldást a konyhapulton

A manapság nagyon divatos épített zuhanyzó, épített konyhapult, vagy a burkolt mosdópult legnagyobb ellensége az, hogy nehezebben tartható tisztán, így a baktériumok is imádják.

Szeretne Ön is olyan otthont, ahol biztosan tudja, hogy a legfontosabb helyeken nem nyüzsögnek a láthatatlan baktériumok? Ott, ahol tisztálkodunk, vagyis a fürdőszobában, és ott, ahol az étel készül, vagyis a konyhában kiemelten fontos, hogy ne baktériumoktól hemzsegő hely legyen.

Kimutatások szerint az egyik legveszélyesebb hely a lakásban a konyhapult, ahol az ételek készülnek, és a nyers hozzávalók megfordulnak. De van egy hihetetlen megoldás a baktériumok ellen.

épített zuhanyzóKép forrása: cheatsheet.com

Az Országos Epidemiológiai Központ vizsgálati eredménye szerint ugyanis létezik egy olyan fugázóanyag, aminek a felületén végzett baktériumos teszt során 99,3-99,9%-os a baktériumpusztulás.

épített zuhanyzóKép forrása: pinterest.com

Ennek 3 oka is van:

 1. Víztaszító tulajdonsága van.
 2. Nem roncsolják a tisztítószerek, a vegyszerek.
 3. Az erős vízkőoldó romboló hatásának tartósan ellenáll.

Ez az anyag a Kerapoxy CQ, epoxi fugázó.

De nemcsak a baktériuműző hatás miatt fogja imádni ezt a fugázóanyagot!

Íme, másik 3 szenzációs tulajdonsága:

 • Háziasszonyoknak jó hír, hogy a Kerapoxy CQ rendkívül egyszerűen tisztítható, könnyen lemosható, legyen az épített zuhanyzó, épített konyhapult vagy mosdó.
 • A másik jó hír, hogy mivel a termék könnyen bedolgozható és a felületről könnyen eltávolítható, nem húzódik el a felújítás, és a végeredmény is csodaszép lesz. Sőt, a 3 kg-os kiszerelés azt is lehetővé teszi, hogy ne kelljen feleslegesen sok segédanyagot vásárolnia, és ne okozzon gondot a maradék.
 • Elképesztő a választék is, ugyanis a 3 kg-os kiszerelésben 21 különböző színben érhető el.

épített zuhanyzóKép forrása: pinterest.com

A tökéletes és hosszan tartó fuga érdekében pár szakmai tanácsot muszáj betartani:

 • A felületnek tisztának és száraznak kell lennie.
 • A fugázóanyag felhordása után a felületről minél jobban el kell távolítani a felesleget. A felület tisztítása Mapei tisztítófilccel kezdhető meg, amivel a fugakép is kialakítható.
 • A KERAPOXY CQ-nál már nem szükséges olyan meleg víz, mint a többi epoxi fugázónál, elég, ha a víz kézmeleg.
 • Ha a fugakép kialakult, és az anyagot kellőképpen eltávolítottuk a lapokról, már csak a tisztítás van hátra hagyományos tisztítószivaccsal.
 • A cementes fugázóhoz képest többszöri lemosásra van szükség, a lemosóvizet sűrűn cserélni kell.
 • Ha még ezek után is gyanta marad a felületen, az még friss állapotban a KERAPOXY CLEANER tisztítószerrel könnyen eltávolítható.

 

Nézze meg a videót, amelyben részletesen nyomon követhető a bedolgozás:

 

A KERAPOXY CQ minden kívánalomnak magas fokon megfelel, és biztonsággal használható a konyhában, a fürdőszobában és mindenhol máshol, ahol kiemelten fontos a higiénia Önnek és családjának.

Megosztom