Exkluzív tanácsadás: Egyedi és gyönyörű felületek, amik állják a súrolást és szép színesek maradnak

Ha valami igazán szépet és egyedit szeretne az otthonába, az sokszor kompromisszumokkal jár, mert a különleges megoldás általában kényes, drága és nehezen tisztítható. De nem kell lemondani a különleges látványról például a konyhában, ahol az is szempont, hogy jól és könnyen lehessen takarítani, ellenálló legyen a burkolat.

Kép forrása: hiplipblog.com

A KERAPOXY DESIGNepoxi fugázó nem csupán rendkívül erősen vegyszerálló, de a fejlesztők mindent megtettek azért, hogy látványos, díszes és különleges burkolatokat lehessen kialakítani vele. A KERAPOXY DESIGN kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, és feledhetetlenül szép, egyedi felület hozható létre vele.

Az anyagot használva egyedi megjelenésű felületek készíthetőek, mellyel évekig, vagy akár évtizedekig tartó tisztaságot, tisztíthatóságot lehet biztosítani.

A KERAPOXY DESIGN például kiváló megoldás konyhapultok, konyhai falak, padlók burkolására, valamint otthoni medencék, dekoratív fürdőszobai hidegburkolatok, fényáteresztő burkolatok létrehozására, de ahová mindenképpen ajánljuk, az az épített zuhanyzók hidegburkolata, mivel itt jelentős víz és vegyi igénybevétel éri a burkolatot.

Esztétikai különlegessége legjobban üvegmozaikkal burkolt felületek esetében kihasználható. Itt még a ragasztó színe is átüthet, vagy látszódhat a felületen keresztül, de a fuga áttetszősége a mozaikon keresztül bejutó fény miatt mindenféleképpen jobban érvényesül.

Nemcsak nagyszerű fugázóhabarcs, de ragasztóként is használható!

Ha arra van szükség, hogy vegyileg ellenálló anyaggal legyenek a burkolólapok leragasztva az aljzathoz, vagy ha egyféle anyaggal, akár egy munkafázisban kell megoldani a ragasztást és a fugázást, úgy ragasztóként is kiváló választás a KERAPOXY DESIGN. Ráadásul 31 féle színben és egy semleges, kissé áttetsző, színezetlen változatban kapható, hogy Ön könnyen megtalálja az elképzeléseihez leginkább illő változatot.

Kép forrása: youtube.com

Ragyogó és fényes felületét még tovább alakítható a fémesen csillogó MAPEGLITTER csillámmal kiegészítve. A KERAPOXY DESIGN és a MAPEGLITTER keverékkel fugázott burkolat megragadja a tekintetet. A fugák csillogása a napsütés és a fényforrások helyzetétől függően számtalan gyönyörű kép mutatására képes.

A MAPEGLITTER-t, mely ezüst- és világos aranyszínben kapható, de igény szerint rendelésre további 22 féle szín elérhető, maximum 10 tömeg %-ig szabad az anyaghoz keverni.

FONTOS: Az anyagot MAPEGLITTER-rel keverve nem ajánljuk medencékbe vagy vizes helyiségekbe, mert a csillámpor vízzel érintkezve oxidálódhat, és ez elszíneződést okozhat, de ettől eltekintve minden dekorációs felületen nagy biztonsággal alkalmazható.

Tudnia kell, hogy az epoxigyanta fugázókat egyre több szakember alkalmazza, mert a cementes fugázókhoz képest ugyan kissé nehezebb, illetve másmilyen bedolgozni, de a pozitív tulajdonságai és a különleges elvárásoknak való megfelelés egyre nagyobb területet érint, ezért megéri a kicsi többletmunkát.

Ha a felújítással, építkezéssel, például konyha, fürdőszoba egyedi felújításával kapcsolatban bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége, keresse szakembereinket, kollégáinkat, akik örömmel állnak a rendelkezésére: http://www.mapei.com/adv/HU/szaktanacs_uj/

Megosztom