Rá sem fog ismerni a megújult csempére, és csak pár óra az egész!

Van egy mágikus megoldás, amivel már a hétvégén megszabadulhat a foltos, elszíneződött fugától a konyhában vagy a fürdőszobában. Mindezt anélkül, hogy nagyobb felújításba kellene fognia, ami nemcsak időigényes, de jóval költségesebb, mint az a csodálatos megoldás, amit most mutatunk. Ha van pár órája, hogy megszépítse a csempét, járólapot, erről tudnia kell!

Ezzel az anyaggal könnyedén és profi módoneltűntetheti a foltokat, sőt kinézetében is megváltoztathatja a fürdőszobát, konyhát pár óra leforgása alatt! Sokfajta burkolatnál használható, például égetett klinkernél, kő-porcelánnál, terrakottánál vagy márványmozaiknál.

Kép forrása: dominiquebaderblog.com

>>> Miért kell figyelmet fordítani a fugahibákra?

A baktériumokigen gyakran megtelepednek a fugákban a nedvességgel és a szennyeződéssel együtt. Ha azt látja, hogy elszíneződött a fuga, joggal gyanakodhat, hogy azt vízkővagy penészokozza. Tehát nemcsak a ronda megjelenés miatt érdemes a fugára figyelni, hanem azért is, mert az egészségre is veszélyeslehet. És persze az sem jó érzés, amikor a takarítás után hiába ragyog a csempe és a szaniter, ha az elsárgult vagy elszürkült fuga tönkreteszi az összhatást.

Kép forrása: bluvpn.co

>>> Hogyan tüntetheti el a foltokat pár óra alatt?

Van egy olyan praktikus eszköz, amellyel nagyon gyorsangyönyörűen felfrissíthető a fuga eredeti élénk színe, ragyogása, és az irritáló foltok is eltűnnek.

Ez a fugafelújító festék a Mapei Fuga Fresca, amelynek használata hihetetlenül egyszerű: a szivacsfejjel ellátott műanyag tubussal át kell kennia burkolat fugáit, magyarulvégig kell húznia csempék között a tubust. A fuga eredeti színével megegyező, vagy annál sötétebb tónusú festéket általában elég egyszerfelvinni, ha világosítani szeretné a fuga színét, akkor többször, háromszor-négyszer meg kell ismételni a műveletet.

Kép forrása: szakemberajanlo.hu

Van még egy lenyűgöző tulajdonsága a Fuga Frescának: használata után csökken a fuga vízfelvétele, vagyis a tisztítása is könnyebbé válik. 26 féle színbenkapható, a fehértől a türkizig, a karamelltől a feketéig, hogy Ön is megtalálja a fürdőszobájához leginkább illeszkedő változatot.

Ha szeretné megtudni, hogy a konyhája, fürdőszobája burkolásához milyen minőségi termékeket ajánl még a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül, akkor keresse fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

Megosztom