Ez az 1 ütőkártya elég lesz az Ön kezében, ha hibátlan fugát szeretne

Felmerült már Önben az a kérdés, hogy vajon minden fugázó mindig mindenhova alkalmas? Tényleg van olyan megoldás, ami használható gipszkartonra, OSB-re és fémre is? Nem könnyű kérdés! Jó tudni, hogy létezik egy mindig előhúzható ütőkártya, ami nyerő választás lehet, ha problémamentes, hibátlan fugát szeretnénk, függetlenül a felület anyagától.

Ez az ütőkártya, a fugázók ásza nem más, mint a rendkívül rugalmas FLEXCOLOR készre kevert diszperziós fugázó, 2-10 mm-es fugaszélességhez.

A termék alkalmas nagy, dinamikus terhelésekhez, mozgásoknak kitett felületekhez és remek választás mozgásnak kitett gipszkarton falakhoz vagy könnyűszerkezetes épület OSB lapból készült felületeihez.

Kiválóan alkalmas kerámiával burkolt fémszerkezetű lépcsők és liftek fémpadlójának fugázására. A FLEXCOLOR fugázó használatakor csak az aljzat és a szerkezet dilatációit kell felvezetni a burkolt felületre, nem szükséges ezen felül burkolati dilatációkat kialakítani.


Kép forrása: Mapei pdf: http://www.mapei.com/public/COM/products/4501_flexcolor_gb.pdf

Ráadásul víztaszító DropEffect® és penészedésgátló BioBlock® technológiával készült a fugázó, vagyis kiváló megoldás olyan helyekre, ahol gyakori a pára és a nedvesség, emiatt pedig nagy a penészesedés veszélye.

fugázóKép forrása: floortrendsmag.com

Mit tehát ennek a zseniális ütőkártyának a 8 legjobb tulajdonsága?

  1. Paszta állagú fugázó 2-től 10 mm fugaszélességig
  2. Felhasználásra kész
  3. Penészesedésgátló (BioBlock®)
  4. Vízlepergető (DropEffect®)
  5. Fehér (100), ezüstszürke (111) és bézs 2000 (132) színben érhető el
  6. Beltéri padlókhoz, bel- és kültéri falakhoz egyaránt ajánlott
  7. Kerámia lapokhoz és mozaikokhoz tökéletes megoldás
  8. Ideális mozgásnak kitett aljzatokhoz

fugázóKép forrása: tile-magazine.com

Fontos információ:

Egy kitétel van, amit be kell tartani az alkalmazásánál. A FLEXCOLOR nem ajánlott tartós vízterhelésnek kitett felületeken, így teraszokon vagy zuhanyzókba.

Ha szeretné megtudni, hogy a felújításához milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu

Megosztom