Így takaríthat meg jelentős összegeket a hidegburkolat felújításakor

Egy lakás megvásárlása komoly anyagi teher, a felújításra sokszor már nem igazán marad pénz. De léteznek olyan gazdaságos megoldások, amelyekről tudnia kell, ha szeretne több tízezer forintot megspórolni! Kisebb módosítások után, egy esztétikusan és ötletesen kialakított burkolat felújítással a régi lakás teljesen megújulhat, varázslatos arcát fogja mutatni.

Íme, 4 tanács, ha tökéletes otthonra vágyik, ám nem szeretne vagyonokat ölni a lakásfelújításra:

  1. A meglévő burkolatokra, ha azok stabilak, általában lehet új burkolatot fektetni. Ezzel időt, pénzt, munkát és anyagot tudunk megtakarítani, hisz nem kell bontani, nem kell elszállítatni a sittet, a bontott anyagokat. És persze ilyenkor megtakarítjuk a szükséges javító és kiegyenlítő anyagokat is.
  2. A hidegburkolatok sokszor attól néznek ki öregnek, hogy a fugájuk az évek során elkoszolódott. Egy fugafelújító tényleg csodákra képes. Tehát a régi hidegburkolat felújítható a burkolat alapos tisztításával és a fuga átfestésére alkalmas FUGA FRESCA-val, ami után a burkolat szinte olyan lesz, mint új korában.
  3. A fuga cseréje tartósabb megoldás. Ráadásul, ha a fuga cseréje mellett döntünk, egy unalmas vagy megkopott kinézet helyett minimál stílusú vagy vidám fiatalos összképet tudunk elérni alacsony költségek
  4. Ha nem kerülhető el a hidegburkolatok cseréje, akkor jó tudni, hogy a nagyobb lapok jellemzően drágábbak, illetve hogy az ezekhez alkalmas ragasztóanyagok is többe kerülnek, ráadásul nagyobb az anyagigénye is, mint kisebb lapok esetében. Szerencsére a hatalmas választékban biztosan megtaláljuk az ízlésünknek megfelelő, de kisebb méretű lapokat is.

Ezekkel a tanácsokkal a lakásfelújítás könnyű és pénztárcakímélő maradhat!

Konkrét kérdés esetén szaktanácsadónk díjmentesen segít:

Megosztom