Íme, a felújítások legnagyobb kedvence

… amit Ön is azonnal a szívébe fog zárni! Ugyanis ez a különleges megoldás Önnek időt és pénzt takarít meg, ráadásul hosszú távon is elégedett lesz a végeredménnyel. Mutatjuk is a részleteket.

A szakemberek között persze már sokan vannak, akik már jól ismerik és hosszabb ideje örömmel alkalmazzák a KERAPOXY CQ-t. Ők azért is elégedettek lehetnek a termékkel, mert 18 színből lehet választani, ami nem utolsó szempont, amikor Önnek választania kell, és meg találni a legtökéletesebb színt a konyha vagy medence burkolatához.

KERAPOXY CQKép forrása: specifiersguide.co.uk

Az is fontos tulajdonsága ennek a fugázóanyagnak, hogy 3 kg-os kiszerelésben is kapható. Nemcsak a kivitelezőknek könnyebbség ez, de Ön is jól jár, hogy ha csak egy kisebb felújítást tervez, és nem kell a feleslegessé vált maradék anyaggal fáradnia, nem beszélve a költségekről.

A szakemberek azért örülnek ennek a terméknek, mert viszonylag egyszerűen, könnyedén fugázhatják ki azokat a burkolatokat, melyek később erős vegyi hatásnak lehetnek kitéve, például az állandó tisztítás, takarítás miatt, a konyhában vagy a fürdőszobában.

epoxi
Kép forrása: angieslist.com

A CQ név a „COLOR QUARZO” szóból ered, és azt takarja, hogy a termék színét a belekevert kvarchomok színe határozza meg. Természetesen erre a termékre is vonatkozik az epoxi fugázás minden szabálya, csak a fugázással eltöltött idő és energia kevesebb.

fugázóanyagKép forrása: majstermapei.sk

5 ok, amiért az igazi burkolók szívesen alkalmazzák a KERAPOXY CQ-t

  1. mert messze a legkönnyebben behúzható epoxi fugázóanyag
  2. mert bedolgozható 2 mm-es fugába is
  3. mert bekeverés után kellemes krémes a konzisztenciája
  4. mert a felesleges fugaanyag lemosása könnyebbé vált
  5. a könnyű bedolgozhatóság nemcsak lemosáskor, hanem felvitelkor is jelentkezik

Tehát a széles színválaszték, a tartósság, a könnyű tisztíthatóság mellett külön előny még a kis kiszerelés és a gyors munkavégzés. Tapasztalataink szerint az, akinek egyszer epoxi fugát tettek a burkolatába, és azt jó minőségben kivitelezték, annál többet más szóba sem jöhetett. Hiszen mindenki szereti a jó minőséget!

Nézze meg tájékoztató videónkat ennek a különleges anyagnak a helyes és profi használatáról:

Megosztom