Ezt az 1 apró tippet fogadja meg: íme, a Mesterek mestere tuti fugázási titka

Kifaggattuk a legutóbbi Mesterek mestere győztesét, hogy mi a titka: hogyan lehetséges, hogy több ezer négyzetméternyi fugázott felületet készített már el, és még sosem volt garanciális panasza munkájára. Mi a titka? Ha tökéletesvégeredményt szeretne látni a falakon a fugázás után, ezt az egy tippet fogadja meg!

 


Kép forrása: fxgrout.com

A fugázás legkritikusabb pontja a bedolgozhatóság. Ha a szakember könnyen és pontosan tud a segédanyaggal bánni, akkor a végeredmény egyenletes, szépfugakép lesz. Vancsó László egy bizonyos fugázó anyagra esküszik hosszú évek óta, és ez nem más, mint a Keracolor FF Flexfugázó.

Ő ezzel az anyaggal évtizedek óta dolgozik, és tapasztalatból mondhatja, hogy a Keracolor FF Flex nem hagyja cserben, még ha olyan kihívásokkal is kell megküzdenie, mint például a vékony, 2 mm-es fugahézagok, vagy a lézervágott, úgynevezett retifikált lapok fugázása. Ezeknek a lapoknak köztudottan nagyon éles a széle, de még ezekből sem lehet könnyen kimosni a fugázó anyagot, mert nagyon jó az állaga, gyurmás jellegű.

A termék erőssége, hogy sokáig bedolgozhatómarad, egyszerre nagy felületet lehet vele kifugázni, gyorsan lehet a munkával haladni.

Kép forrása: phoees.com

Nincs fugafátyol!

Ez is egy hatalmas előnye a Keracolor FF Flex fugázó anyagnak: még egy selyemfényű lapról is el lehet távolítani a fugafátyolt, akár szárazon, akár nedvesen.

Ráadásul a Keracolor FF Flex olyan beépített különleges hidrofób adalékszereket tartalmaz, ami miatt a fugaanyag rendkívül tartós, nagymértékben vízlepergető, az elkoszolódásra kevésbé hajlamos, azaz szennytaszító (DropEffect® technológia) és foltosodásálló lesz.

Nézze meg videónkat, amelyben a Mesterek mestere a Keracolor FF Flex tulajdonságairól beszél:

Alkalmazási területek:

Bármilyen (egyszer vagy kétszer égetett, klinker, kőporcelán, stb.) kerámiaburkolat, terrakotta, kőlap burkolat (természetes kőlap, márvány, gránit, műkő, stb.), üvegés márványmozaik burkolat fugázása. Könnyen felhordható és kialakítható felület, sima, tömör fugázása bel- és kültéri padlón és falon. Alkalmas úszómedencék, fürdőszobák, konyhák, valamint különösen sima és fényezett padlófelületek fugahézagainak kitöltésére.

A Keracolor FF Flex-et Fugolastic-kal keverve javulnak a kikeményedett fuga jellemzői, amely így különösen nagy igénybevételnek kitett környezetben is megfelelő szilárdságot mutat.

Műszaki adatok:

  • Bedolgozási idő: kb. 2 óra.
  • Felületképzés megkezdhető: 10-20 perc múlva.
  • Járható: kb. 24 óra múlva.
  • Teljesen terhelhető: 7-10 nap múlva.
  • Színek: 26.

Ha Ön is szeretne tökéletes, hosszan tartó végeredményt a felújítás után, keresse fel erre specializálódott honlapunkat, ahonnan megtudhatja, milyen termékekre, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu

 

Megosztom