Ismerje meg a legújabb Mapei fugaszíneket, valamint a legjobb műszaki tartalmú fugákat

natúr fugaszínekA most divatos, trendi nagyméretű burkolólapok már azt is lehetővé teszik, hogy csupasz földön, sziklahatású köveken, vagy természetes fapadlón járkáljunk a hidegburkolattal ellátott nappaliban. Igen, az új burkolatok között számtalan olyat találunk, amelyek megtévesztésig hasonlítanak a természetes felületekre, és így teszik természetessé, otthonossá a lakóhelyiségeket. Ezek a burkolólapok jellemzően nagyméretűek, és a velük kialakított burkolat így egyre több munkát ad a burkolati segédanyagoknak, köztük a ragasztónak és a fugaanyagnak.

Fugaanyagok esetében az egyik fontos feladat a természetes hatású burkolatokkal harmonizáló színek biztosítása. A Mapei cementes fugái a régi már jól ismert színek mellett most új, trendi színekben is elérhetőek. A természetes fa-, kő-, vagy földhatású lapokhoz kínáljuk a Hold fehér, Homok, Selyem, Aranypor, Tőzeg, Vulkáni homok, Tornádó fantázianevű színeket.

Választhatjuk ezeket az új árnyalatokat akár a 6 mm fugaszélességig alkalmas Keracolor FF Flex esetében, vagy a 20 mm szélességig megfelelő Ultracolor Plus esetében is.
Az Ultracolor Plus gyorskötő tulajdonsága miatt, különösen előnyös egy nappali felújítás esetében, ha a ház már lakott, és a lakók alig várják, hogy újra belakhassák a nappalit.

Biztosak lehetünk benne, hogy ezek a fugaanyagok nem csak csodás színeikkel állják meg a helyüket, de a nagyméretű lapoknál még feszítőbben fellépő hőmozgásokat is kiválóan elviselik.

Fugázóanyag színválasztékunkat megtekinteheti itt: http://goo.gl/gEd31v
Megosztom