Vannak konyhák, ahol tartósan rend van. Na de mitől?

A rendezettség, a jó közérzet titka az apró részletekbenrejlik, olyan helyeken, amikre elsőre nem is gondolnánk. Most egy olyan apróságot mutatunk be, ami nem annyira nyilvánvaló, de sokat tehet azért, hogy állandó rend és tisztaságlegyen a konyhában.

konyhaKép forrása: shaidee.com

Ez az apróság a konyhapultot a faltól gondosan elválasztó, és egyben össze is kötő. A mosogatótálca körüli hézagot szivárgásmentesenelzáró hézagkitöltő. Ennek fajtája, színe és a szabad szemnek láthatatlanképességei igazi kinccsé teszik egy rendezett konyhában. Se morzsa, se folyadék, se olaj, se zsír nem folyik, potyog, szorul a csatlakozások hézagaiba. A konyha a megfelelő csomóponti lezárásokkal könnyen takarítható, kellemes hellyéválhat.

A hézagokba került, ott megülő víz, pangó szennyeződés amellett, hogy kellemetlen és rossz szagok forrása is lehet, a mindenféle mikroorganizmusok számára is kellemes telephellyé válhat.

konyha
Kép forrása: onaponaskitchen.com

A Mapei nagy rugalmasságú, a fugázóanyagok színeiben kapható, ecetsavtartalmúhézagkitöltő anyaga, a Mapesil AC, ideális megoldás ezekre a problémákra. A termék erős, rugalmas, jól húzható, szép színekben kapható, ráadásul penészesedésmentes.

Kép forrása: imged.me

A Mapesil Z Plus szintén penészesedésmentes termék, csak fehér és átlátszó megjelenésben elérhető, viszont rendkívül gazdaságosmegoldást jelent. Mosogatótálca vagy a lefolyócső körüli tömítésekre kiváló!

Sokan a konyhában is szívesen veszik a természetes kőfelületekmegjelenését. Ilyen esetekben ajánlható a semlegesen térhálósodó Mapesil LM, ami a csatlakozó hézagok tömítésére kínál megoldást. Használata esetén teljesen biztos, hogy nem színeződik elaz érzékeny természetes kő, vagy klinker burkolat.

Higgyünk benne, hogy a rendezettség, a jó közérzet titka az apró részletekben, a konyhákban a megfelelően kitöltött csatlakozási hézagokban is rejlik.

Ha szeretné megtudni, hogy a felújításához még milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

Megosztom