Milyen fugázóanyagok léteznek, és hova melyiket válassza?

Egy burkolat kialakítása esetén nagyon fontos, hogy milyen színű lesz az a burkolat, így az is központi szerepet kap, hogy milyen színű lesz a fugázó.

Igen ám, de nem csak a szín nagyon fontos egy fugázóanyag esetében, hanem az is, hogy hova kerül beépítésre.

A választás előtt néhány szempontot meg kell vizsgálni, melyekből néhányat kiemelnénk:

  • Kül-, vagy beltérben készül a burkolat?
  • A padlószerkezet fűtött vagy fűtetlen?
  • Készült-e a burkolat alatt kenhető, rugalmas szigetelés?

Ne mindegy, hogy milyen fugázót választunk, ha a burkolat kültérben készül, ha az épület fűtését padlófűtés biztosítja, vagy ha rugalmas szigetelésre kell burkolni. Vagy ha „hagyományos” aljzatra történik a burkolás, vagy akár gyorsan igénybe szeretnénk venni a felújított helyiséget.

Az sem mindegy, hogy mit választ a párás, nedves Fürdőszobában, mit a Konyhában, ahol nem ritka a kifröccsenő étel nyoma a burkolaton, mit a Teraszon, ahol óriási hőmérséklet különbségek is adódhatnak, és otthona egyéb helyiségeiben, mint például a Nappaliban?

Válasszon megfelelően, hiszen otthona harmonikus és hosszan tartó szépségéhez nagyban hozzájárul a megfelelő fugázó, mely egyben burkolatának dísze is.

Ha kérdése lenne, mert még sem nyújtott a leírás megfelelő segítséget a felújításhoz, akkor keresse szaktanácsadónkat, aki bármilyen burkolással, felújítással kapcsolatos kérdésére választ ad!

Szaktanácsot szeretnék!

 

Megosztom