Mitől lesz az Ön által kiválasztott burkolat még szebb, még vonzóbb, még tisztább?

Kifröccsenő ételek koszolhatják a fugátA fürdőszobai, konyhai burkolatokat sok nedvesség éri, ráadásul nem egyszer ömlik rájuk olaj, kávé, bor, leves, tisztítószer. A nedvesség beszívódik a cementes fugaanyagba, s a nedves felületen könnyen megtelepszenek a penész és a különböző kórokozók. A rákerülő olajos, savas szennyeződés pedig foltot hagyhat maga után.

Ezért jó, hogy vannak epoxi fugák. Mindenfélét találhatunk már: olyat, ami színes és lágy fényű, vagy olyat, ami csillog, és a ráeső fénytől függően más és más arcát mutatja felénk, vagy éppen szemcsésebb, rusztikusabb hatású.

Mindenképp a színek, az árnyalatok, a felületek, a fények számtalan lehetősége kínálkozik most már ezen a területen is.

IMG_0473 (LS Resize) Sőt az áttetsző epoxi fugák egyéb izgalmas, kreatív lehetőségeket is rejtenek magukban.

A 21 színben elérhető Kerapoxy CQ, egyáltalán nem enged magába vizet, meggátolja a mikroorganizmusok megtelepedését, enyhén szemcsés, színes felületével dísze lehet bármely burkolatnak.

 

 

Ha Ön színes, csillogó, esetlemapeglitter photog különleges hatású fugát szeretne, rendelkezésére áll a Kerapoxy Design dekor fuga, amit még burkolati ragasztóként is használhatunk. Egyedi, játékos, megható, lélegzetelállító, vagy csak itt-ott szerényen megcsillanó, de akár fényáteresztő megoldásokat hozhatunk létre, különösen, ha felturbózzuk az anyagot a fémesen csillogó MapeGlitter adalékanyaggal.

Az epoxi fugákkal a burkolatai gyönyörűek, egyedeik és ragyogóan tisztán tarthatóak lesznek sok-sok éven át.

 

 

Megosztom