A titok, amit csak a profi burkolók mondanak el Önnek

Van egy olyan szakmai fogás, amivel a szakember már a felújításnál, a fugázáskor megkönnyítheti a háziasszonyok dolgát. Ezzel nemcsak egyszerűen, könnyedén és gyorsan lehet fugázni, de később a tisztítás, takarítás, súrolás is sokkal könnyebb lesza háziasszonynak.

szakember

A profi burkolók már jól ismerik és hosszabb ideje örömmel alkalmazzák fugázáskor a KERAPOXY CQ-t.

De miért ez a burkolók és a háziasszonyok közös kedvence?

  • mert messze a legkönnyebbenbehúzható epoxi fugázóanyag
  • mert bedolgozható 2 mm-esfugába is
  • mert bekeverés után kellemes krémesa konzisztenciája
  • mert a felesleges fugaanyag lemosása könnyebbévált
  • mert ellenáll a vegyi hatásoknak
  • mertszíntartó, bármennyit is súrolja az ember

A CQ név a „COLOR QUARZO” szóból ered, és azt takarja, hogy a termék színét a belekevert kvarchomok színe határozza meg. Természetesen erre a termékre is vonatkozik az epoxi fugázás minden szabálya, csak a fugázással eltöltött idő és energia kevesebb.

szakemberKép forrása: jurnalstroyka.ru

A felújítók hamar megkedvelték ezt a megoldást, ugyanis gyorsan felfedezték, hogy a vegyi hatásoknak ellenálló, széles színválasztékban kapható, színtartóepoxi fuga hosszú távon nagyon is kifizetődik. A széles színválaszték, a tartósság, a könnyű tisztíthatóság mellett külön előny, hogy ma már azon sem kell gondolkodnia a megrendelőnek és a kivitelezőnek, hogy a megmaradó anyag költségét ki állja. Ugyanis a 3 kg-os kiszerelésa kis mennyiségű felhasználás esetén is megoldást kínál.

szakemberKép forrása: southbaynorton.com

Ez hát a titok: akinek egyszer epoxi fugáttettek a burkolatába, és azt jó minőségben kivitelezték, annál többet más szóba sem jöhetett.

Megosztom