Hogyan teheti még különlegesebbé és tartósabbá új burkolatát?

új burkolat

Avagy hogy válasszon fugázót!

Ha éppen most tervezési fázisban van otthona felújítását illetően, akkor nagyon jó, ha tudja, hogy az új burkolat gondos kiválasztása mellett pontosan ugyanolyan fontos, hogy milyen fugázóanyagot használjon hozzá. Otthona harmonikus és hosszan tartó szépségéhez nagyban hozzájárul a megfelelő fugázó, mely egyben burkolatának dísze.

Oké, de hát annyi fugázó márka, és márkán belül annyi típusú fugázóanyag található a piacon, ebben a kavalkádban nehéz eldönteni, hogy számunkra mi a legjobb választás. Már a színt sem egyszerű kiválasztani, de a műszaki szempontok figyelembe vétele az építető számára szinte lehetetlen.

Még is jó lenne tudni, hogy

  • mit használjon a párás, nedves fürdőszobában,
  • mit a konyhában, ahol nem ritka a kifröccsenő étel nyoma a burkolaton,
  • mit a teraszon, ahol óriási hőmérséklet különbségek is adódhatnak,
  • és otthona egyéb helyiségeiben, mint például a nappaliban?
Előadó

Novák Péter
Hideg-Melegburkolatok termékfelelőse – Mapei

Tartson velünk akkor ingyenes online előadásunkon, mert aki ezt meghallgatja, az képes lesz műszakilag alkalmas fugázót választani, amellett hogy a színválasztáshoz is segítséget kap.

Szóval várjuk jelentkezését a 2018. április 19. 15:00 órakor az ingyenes webináriumra.

Igen, INGYENES, amit bárhonnan végig tud nézni, hiszen csak egy számítógépre, tabletra vagy okostelefonra és net kapcsolatra van szüksége! És mindössze 30 perc.

NAGYON FONTOS! Ha érdekli a téma, akkor mindenképpen regisztráljon, még akkor is, ha már most tudja, hogy nem megfelelő Önnek az időpont, és nem tud részt venni az előadáson. De regisztráció után vissza tudja nézni majd a webináriumot, még akkor is ha nem volt ott az élő adáson. Ehhez azonban arra van szükség, hogy feltétlenül regisztráljon az Önt érdeklő webináriumra!