Kerapoxy CQ

 

Igényes konyhák, fürdőszobák fugázója!

Varázslatos, foltoktól mentes konyhát, penészmentes fürdőszobát szeretne felújítás után?

Kerapoxy CQ: Igényes konyhák fugázója!Konyha és konyha között óriási különbségek lehetnek, mert vannak amerikai konyhák, külön helyiségben lévő, ajtóval leválasztott ablakos, netán ablaktalan konyhák is.

Egy dolog közös ezekben a konyhákban, bármilyen típusról is legyen szó, hogy a konyhapult és csempe – és természetesen a fugázó anyag. Számos szennyeződési forrásnak van kitéve. Gondoljon csak a kiömlő kávéra, vagy a kifröccsenő zsírfoltokra, amelyek elszínezik a fugázó anyagot, ami persze rontja a felület összhatását is.

Sokszor nem marad más hátra, mint az, hogy ezeket a nemkívánatos foltokat, penészt agresszív, az egészségre és a környezetünkre ártalmas, maró hatású tisztítószerekkel kell a fugákról eltávolítani.
Azonban a vegyszeres tisztítás sokszor tönkreteszi a burkolatot és a hagyományos fugázót, amely nemcsak ragyogásából veszíthet, hanem a csempe is megsérülhet.

Ahhoz, hogy ez elkerülhető legyen a Mapei megalkotta a saválló fugázóját, a KERAPOXY CQ-t.

Kerapoxy CQ: A fürdőszobák ideális fugázója!De ahogy a konyha, úgy a fürdőszoba is egy-egy lakás kiemelt helyiségének számít. Különösen nagy gondot kell fordítani tisztán tartásukra, a baktérium, penészmentesítésükre.

A fugázó kiválóan alkalmas a szennyeződéseknek kitett konyhapult kerámiaburkolatainak, valamint víznek kitett helyeken, mint például mosogató mögötti csempefal burkolatának, vagy akár a vizes helyiségek, fürdőszobák fugázására, penész elleni védelmére.

A szennyeződések és a mikroorganizmusok csak a fugázó felületén képesek megtapadni, ahonnan mechanikusan eltávolíthatóak, hiszen a fugázó habarcs kitűnő vegyszerállósággal rendelkezik, könnyű tisztítani és tisztán tartani, ezáltal nagymértékű higiéniát garantál felújítás után, valamint nem engedi át a nedvességet, így megakadályozza a gombák és a mohák megtelepedését is.


Ha gyönyörű szép, foltmentes fugázó anyagot szeretne álmai csempéjéhez a konyha felújításakor vagy fürdőszoba felújításakor, akkor a Kerapoxy CQ fugázót ajánljuk, amely 21 gyönyörű színben kapható tökéletes választásnak bizonyulhat.