Fugázás a konyhában

A konyha az otthonok kiemelt helyisége.

Ki ne szeretne hazaérve finom illatot érezve bemenni otthonába, ahol már várja a család, akikkel együtt leülve, vidáman beszélgetve elfogyaszthatja a finom ételt, és kellemesen eltöltheti az időt?

Vagy a nagy vasárnapi, családi ebédet, ahol a konyhában megy a készülődés, nagy sürgés-forgás?

konyha felújítás, fugázás, penész ellen

A konyhájában tegyen a penész ellen megfelelő fugázással.

Igen ám, de ezeket az ízletes ebédeket megelőzi azok elkészítése, melynek következtében óhatatlan, hogy kiömlik egy-két dolog, vagy kifröccsen a zsír a konyhapultra, ami sok esetben nyomot hagy…
A konyhánk számos szennyeződési forrásnak van kitéve, különösen nagy gondot kell fordítani a tisztán tartására, baktériummentesítésére, penész elleni védekezésre.

Ha nem szeretne idő előtt konyha felújításra költeni, javasolt ezeken a felületeken vízlepergető, penész elleni, akár saválló fugázóanyagokat alkalmazni a konyha felújításakor, hogy megelőzzük a foltokkal tarkított fugázás – konyhapult – kialakulását.

Persze azt is meg lehet tenni, hogy nem foglalkozunk mindezzel, mert imádunk takarítani, de jó tudni, hogy a tartósan, állandón alkalmazott savas súrolószerek bizony kárt okoznak a fugázásban, ezáltal a gyönyörű burkolat összképe is veszít értékéből, látványából.

Az ULTRACOLOR PLUS fugázó BioBlock® és DropEffect® technológiával rendelkezik, melyeknek köszönhetően legjellemzőbb alkalmazási területe a vizes helyiségek, vagy konyhák szennyezéseinek kitett felületek. A vizes helyiségekben kimondottan előnyös DropEffect® technológia, mely által a fuga felülete vízlepergetővé válik, így a fugázáson keresztül a nedvesség nehezebben tud átszivárogni, tehát a szennyeződés is kisebb mértékben tapad meg a felületen, a penész elleni védekezés is hatékonyabb, megkönnyítve ezzel a felület tisztítását is.

Vegyszerálló fugázóanyagként konyha felújításhoz javasoljuk a KERAPOXY család fugázóit, különösen az igényes konyhák fugázóját, a KERAPOXY CQ epoxy fugázót. Ez a termék a konyhapultok és mosogató mögött csempefal burkolatának tökéletes fugázója, hiszen saválló, vegyszerálló, nem engedi át a nedvességet, így megakadályozza a szennyeződések megtapadását, mindezek által nagymértékű higiéniát is garantál.

De természetesen, ha különleges, egyedi, csillogó felületet szeretne, akkor a KERAPOXY DESIGN&MAPEGLITTER is remek választásnak bizonyul a felújításhoz.

Ha a konyháját szeretné megvédeni a penész ellen, vagy csupán csak esztétikai okokból gondolkodik konyha felújításon mindenképpen jó választás lesz a fugázást a Mapei termékekre bízni.

 


Ultracolor Plus Kerapoxy CQ Kerapoxy Design