Fugázás a nappaliban

 

Ön tudta, milyen óriási szerepe van a színeknek mindennapi életünkre?
Jobban befolyásolják hangulatunkat, mint gondolnánk…

Orvosilag bizonyított tény, hogy a színek közvetlen hatással vannak életünkre, és tudatosan használva őket sokat profitálhatunk belőle. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a minket körülvevő környezetben melyek a domináns, meghatározó színek. Közismert, hogy ha sötét színeket használunk, azok kicsinyítik, összenyomják a teret, ha világos színeket alkalmazunk, azok pedig tágítják, magasabbá, légiessé varázsolják. Otthonunk összképéhez, harmóniájához is nagyban hozzájárulnak a kiválasztott színek, ami egy nappali esetén igazán fontos, hiszen talán ez a legtöbb otthonban a vendéglátás színtere. A színek visszaköszönnek a burkolaton, a függönyön, a tapétán, a szőnyegen, na és természetesen a fugázáson.

lakásfelújítás, fugázás, penész

Penész elleni hatás és dekoratív színek a nappaliba!

A részletek gondos összehangolása adja meg igazán egy otthon valódi hangulatát felújítás után, amitől belépve máris nyugodtabbnak, mosolygósabbnak, életerősebbnek érezhetjük magunkat.

Tehát érdemes gondosan kiválasztani a burkolathoz passzoló fugaszínt is a felújításkor, mert ez is rengeteg kreatív variációra ad lehetőséget. És, ha egy lakásfelújítás alkalmával egyszer hozzányúl a burkolathoz, akkor az valószínűleg utána évekig olyan marad, hiszen a felújítás általában hosszú távra szól.

Nappalija burkolatának fugázásához választhatja a KERACOLOR FF FLEX fugázót, amiből bármilyen burkolathoz megtalálja a színben hozzá passzolót, mert 26 színben kapható, és 6 mm-es fugaszélességig használható.

De ha valami dekoratívra vágyik, olyanra, amelytől vendégei szája tátva marad, akkor javasoljuk a KERAPOXY DESIGN fugázóanyagot MAPEGLITTER csilllogó adalékkal keverve. Burkolatának összképe és hangulata a fugában lévőcsillámoknak köszönhetően a napsütés és a fényviszonyok hatására folyamatosan változik. Egy ilyen burkolat akár meghatározhatja egész otthona hangulatát, és garantálható, hogy egy ilyen harmonikus környezetben akármelyik vendége nagyon jól fogja érezni magát!

Arról nem is beszélve, hogy a dekoratív hatáson túl a nappaliban is gondolnunk kell a penész elleni védekezésre felújításkor. A fugázás Mapei anyagokkal ebben az helyiségben is jó megoldás a penész problémákra.

Ha lakásfelújításon gondolkodik, vagy csak a nappalija burkolatának felfrissítésén, a pazar hatás és a penész távol tartásának érdekében a fugázáshoz mindenképpen válaszon Mapei fugázóanyagokat!


Keracolor FF Flex Kerapoxy Design