Ultracolor Plus – A penész ellensége!

Azt hitte végleg megszabadult a penésztől, de ismét visszalopakodott fürdőszobájába?
Ő az a társbérlő, aki előszeretettel tanyázik kedvenc helyiségeiben, és okoz alattomos betegségeket!
De ne adja fel a csatát, vegye fel a kesztyűt rettegett ellensége, a PENÉSZ ellen!

Ehhez a következők fegyverre van szüksége Önnek: penészálló fuga, ami olyan speciális tulajdonságokkal bír, amivel megakadályozza a kialakulását!

Ilyen fugázóanyag az ULTRACOLOR PLUS, mely megoldást nyújt a nedves környezetben használt burkolatokon megjelenő penész ellen.

A termék az ún. BioBlock® technológiának köszönhetően megakadályozza a penészedést okozó mikroorganizmusok megtelepedését. Ez a technológia nem más, mint egy fejlett antibakteriális rendszer, amely megakadályozza a különböző típusú szagkeltő és foltosodást okozó penészgombák és baktériumok növekedését.

mapei fuga, fuga, fugázás, penész, penész ellen

Vegye fel a harcot a penész ellen Mapei fugával!

BioBlock® és DropEffect® technológiának köszönhetően legjellemzőbb alkalmazási területe a vizes helyiségek, vagy konyhák szennyezéseinek kitett felületek, de mindenhova ajánljuk, ahol a penészedés gátlás előny lehet.

A vizes helyiségekben kimondottan előnyös DropEffect® technológia, mely által a fuga felülete vízlepergetővé válik, így a fugán keresztül a nedvesség nehezebben tud átszivárogni, tehát a szennyeződés is kisebb mértékben tapad meg a felületen, megkönnyítve ezzel a felület tisztítását is.

A kifejezetten penész elleni fugázónk 2-20 mm-ig használható, ezért vastag lapokhoz, természetes kövekhez keskeny fugaszélesség mellett is alkalmazható.
A termék alkalmas otthona helyiségeinek burkolásához, minden típusú kerámia, terrakotta burkolólap, kőanyagok – pl. márvány, gránit, stb. – valamint üveg- és márványmozaikok fugázására kül-, és beltérben egyaránt.

De ULTRACOLOR PLUS-t ajánlatos használni otthonunk bármely helységében akkor, ha sietős a munka, s már nagyon szeretnénk belakni házunkat, lakásunkat, milyen gyors száradású és gyors kötésidejű fugázóról van szó. Kültéri teraszok esetén ugyancsak jó szolgálatot tesz a penész elleni fugázónk.


Visszajelzések alapján a lakosság és a szakemberek azért is kedvelik ezt a terméket, mert bedolgozása után a hidegburkolat felülete hamar letisztítható, és a padló-, vagy falburkolat rövid időn belül használatba vehető. A fuga felülete sima és tömör, így évek múltán is könnyen tisztítható, kitűnő kopásállósággal rendelkezik. Színválasztékának 26 színe közül mindenki megtalálhatja a burkolóanyaghoz és a helyiség, lakás harmonikus hatásához legjobban illőt.