“Fugázási tippek, tanácsok”

Az Ön fugája ilyen élénk? Ha nem, akkor eláruljuk a titkát!

2018 ápr 19, fugázási tippek, tanácsok |

Talán a legjellemzőbb jelenség fugahibára a fuga nem megfelelő színe. Sajnos, ha már kész a fugázás és nem egyezik a fugaszín az elképzeléssel, akkor csak a kikaparás, vagy az átfestés jöhet szóba. Viszont van egy olyan apró trükk, amivel mindez elkerülhető, és Ön garantáltan elégedett lesz a fuga színével még hosszú éveken át.

érdekelnek a részletek

Ez az 1 ütőkártya elég lesz az Ön kezében, ha hibátlan fugát szeretne

2018 Már 23, fugázási tippek, tanácsok |

Felmerült már Önben az a kérdés, hogy vajon minden fugázó mindig mindenhova alkalmas? Tényleg van olyan megoldás, ami használható gipszkartonra, OSB-re és fémre is? Nem könnyű kérdés! Jó tudni, hogy létezik egy mindig előhúzható ütőkártya, ami nyerő választás lehet, ha problémamentes, hibátlan fugát szeretnénk, függetlenül a felület anyagától. Mutatjuk is!

érdekelnek a részletek

3 bennfentes tipp, és a fuga ragyogó marad az ezredik takarításkor is

2018 feb 27, fugázási tippek, tanácsok |

Képzelje magát a következő helyzetbe: kitakarítja a felújított fürdőszobáját és a fuga foltos lesz, felmossa az új konyháját, és a fuga minden felmosás után szürkébb és szürkébb lesz, naponta alaposan kitakarítja a műhelyét és a fuga hónapok alatt eltűnik. Mi lehet a hiba? Miért van az, hogy a fugázó a felújítások után a leggyakrabban reklamált termék?

érdekelnek a részletek

Hogyan lesz a fuga az Ön otthonában is makulátlan

2018 feb 15, fugázási tippek, tanácsok |

Talán nincs is olyan otthon, ahol ne lennének zavaró hibák a fugában, hiszen ez a burkolatok egyik legsebezhetőbb pontja. A tisztítás, takarítás és az idő nyoma is gyorsan meglátszik a fugán, főleg, ha nem megfelelően lett a kivitelezés során használva. Most mutatunk 3 remek megoldást: kettőt a felújításig Ön is alkalmazni tud, a harmadikat pedig a felújításra ajánljuk.
Addig is, amíg a felújítás elkezdődik, van 2 olyan praktika, amivel ideiglenesen megoldhatjuk a csúnya fuga okozta problémákat.

érdekelnek a részletek

Íme, a felújítások legnagyobb kedvence

2018 jan 12, fugázási tippek, tanácsok |

… amit Ön is azonnal a szívébe fog zárni! Ugyanis ez a különleges megoldás Önnek időt és pénzt takarít meg, ráadásul hosszú távon is elégedett lesz a végeredménnyel. Mutatjuk is a részleteket.

érdekelnek a részletek