“Fugázási tippek, tanácsok”

Hogyan lesz a fuga az Ön otthonában is makulátlan

2018 feb 15, fugázási tippek, tanácsok |

Talán nincs is olyan otthon, ahol ne lennének zavaró hibák a fugában, hiszen ez a burkolatok egyik legsebezhetőbb pontja. A tisztítás, takarítás és az idő nyoma is gyorsan meglátszik a fugán, főleg, ha nem megfelelően lett a kivitelezés során használva. Most mutatunk 3 remek megoldást: kettőt a felújításig Ön is alkalmazni tud, a harmadikat pedig a felújításra ajánljuk.
Addig is, amíg a felújítás elkezdődik, van 2 olyan praktika, amivel ideiglenesen megoldhatjuk a csúnya fuga okozta problémákat.

érdekelnek a részletek

Íme, a felújítások legnagyobb kedvence

2018 jan 12, fugázási tippek, tanácsok |

… amit Ön is azonnal a szívébe fog zárni! Ugyanis ez a különleges megoldás Önnek időt és pénzt takarít meg, ráadásul hosszú távon is elégedett lesz a végeredménnyel. Mutatjuk is a részleteket.

érdekelnek a részletek

2 zseniális módszer a koszos fuga egyszerű felújítására

2018 jan 11, fugázási tippek, tanácsok |

Sok háziasszony bosszúsága, hogy az elkoszolódott cementes fuga felületét nem lehet széppé tenni a hagyományos tisztítással. Hasonló problémát jelent, ha például erős már hirtelen napsütés, vagy idejekorán kapott eső miatt foltos lesz a fugafelület a teraszon.
A jó hír, hogy ha a fuga foltos lett, vagy már elkoszolódott még nagy valószínűséggel menthető, és nem kell egyből a fuga kikaparására és újrafugázására gondolni. Ennél van 2 sokkal egyszerűbb, gazdaságosabb és biztonságosabb megoldás is. Most eláruljuk, mi ez a 2 zseniális módszer.

érdekelnek a részletek

Leteszteltük: a baktériumok 99,9%-a gyűlöli ezt a hihetetlen megoldást a konyhapulton

2017 nov 27, fugázási tippek, tanácsok |

A manapság nagyon divatos épített zuhanyzó, épített konyhapult, vagy a burkolt mosdópult legnagyobb ellensége az, hogy nehezebben tartható tisztán, így a baktériumok is imádják.
Szeretne Ön is olyan otthont, ahol biztosan tudja, hogy a legfontosabb helyeken nem nyüzsögnek a láthatatlan baktériumok? Ott, ahol tisztálkodunk, vagyis a fürdőszobában, és ott, ahol az étel készül, vagyis a konyhában kiemelten fontos, hogy ne baktériumoktól hemzsegő hely legyen.
Kimutatások szerint az egyik legveszélyesebb hely a lakásban a konyhapult, ahol az ételek készülnek, és a nyers hozzávalók megfordulnak. De van egy hihetetlen megoldás a baktériumok ellen.

érdekelnek a részletek

4 trükk, hogyan nem lesz a fuga foltos

2017 nov 15, fugázási tippek, tanácsok |

4 trükk, hogyan nem lesz a fuga foltos

Egyetlen félelme lehet minden felújítónak a fugázással kapcsolatban: hogy a fuga foltos lesz rövid időn belül. Valós ez a félelem, mert a fuga az egyik legkényesebb pontja a burkolásnak, ez piszkolódik, foltosodik a leggyorsabban, itt jelennek meg az első hibák általában.
Nézzük meg, mik azok a szakmai tippek, amelyek segítik, hogy a fugázás megfelelő minőséget érjen el, a fugakép pedig szép és időt állóan tökéletes legyen.

érdekelnek a részletek