“Fugázási tippek, tanácsok”

4 bennfentes tipp, és az új burkolat csodájára járnak

2018 jún 8, fugázási tippek, tanácsok |

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a felújítás során egy apróságnak nem hagynak elegendő időt, összecsapják, viszont így a burkolás összképe lesz ronda.
Ha a következő lista mind a 4 pontját megfogadják és betartják, igazán minőségi lesz az eredmény, és mindenki az új burkolat csodájára fog járni

érdekelnek a részletek

Vannak konyhák, ahol tartósan rend van. Na de mitől?

2018 jún 1, fugázási tippek, tanácsok |

A rendezettség, a jó közérzet titka az apró részletekben rejlik, olyan helyeken, amikre elsőre nem is gondolnánk. Most egy olyan apróságot mutatunk be, ami nem annyira nyilvánvaló, de sokat tehet azért, hogy állandó rend és tisztaság legyen a konyhában.

érdekelnek a részletek

Ezeket az elképesztő újdonságokat muszáj Önnek is megismernie

2018 máj 22, fugázási tippek, tanácsok |

Ha felújítást, építkezést tervez, akkor feltétlenül ismernie kell, milyen újdonságokkal bővült a piaci kínálat. Azért is érdemes folyamatosan tájékozódni, mert lehet, hogy éppen az Ön otthonába tökéletesen megfelelő megoldást találja meg az újdonságok között.

érdekelnek a részletek

3 végzetes hiba, amitől a fuga rövid időn belül megcsúnyul

2018 máj 10, fugázási tippek, tanácsok |

Biztosan Ön is látott már repedezett, hiányos fugát, ami a legszebb burkolólapot is elrondította. Most összegyűjtöttünk 3 óriási kivitelezési hibát, ami miatt rövid időn belül megcsúnyul a fuga.
Természetesen azt is eláruljuk, hogyan lehet ezeket a végzetes hibákat elkerülni a csodálatos végeredmény érdekében. A cikk végén pedig még egy extra tippet is adunk, amivel mindhárom hiba könnyedén megakadályozható.

érdekelnek a részletek

Elképesztő fugaszínek: forradalmian egyszerű újítást vezetett be a Mapei

2018 máj 4, fugázási tippek, tanácsok |

Színt választani nem tudatosdöntés. Egy hangulatot, egy érzéstkeresünk, amit egy színben szeretnénk megtalálni. Ezt ismerte fel a Mapei, amikor forradalmi újítást vezetett be a fugaszínek terén. Bizonyára Önnek is feltűnt, hogy néha milyen nehéz kifejezni, miért is szeretne az ember ilyen vagy olyan színű fugát. Ha megkérdezzük magunkat, akkor az „ez tetszik!” a leggyakoribb válasz. Kép forrása: fotolia.com A burkolólapok ma már élethűen tudják utánozni a természetes köveket, a betont, a fát és mindent, ami a csempetervezőknek eszébe jut. Ezek a divatos lapok határozzák meg a népszerű fugaszíneket is. Mindenki, aki felújítás, építkezés előtt áll, keresia legjobb színeket, éppen ezért nagyon hasznos, ha ismerjük az aktuális újdonságokat. A Mapei az új fugaszín választék kifejlesztésére kifinomult 3D képalkotásos szimulációkathasznált. Az így létrehozott színek abszolút összhangban vannak az új burkolati trendekkel. Átfogó kutatásokat végeztünk, hogy az egyes színfajtákhoz milyen érzés, milyen hangulati tartalomtársul. Az új fugaszíneket a kutatás eredményeinek megfelelően csoportosítottuk, elneveztük, és az új színmintákbanis így jelennek meg. Mindez segítséget jelentmajd a választásban, és az egyeztetésekben a tervezés vagy a kivitelezés előtt. Ráadásul az eddigi dobozos és legyezős színmintákat egy látványos kihajtható mappa egészíti ki. Íme, az 5 hangulati csoport: Az 5 csoport alapján már Ön is könnyedén megtalálja majd a tökéletes fugaszíntaz otthona helyiségeibe! Ha szeretné megtudni, hogy a felújításához milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

érdekelnek a részletek