“Fugázási tippek, tanácsok”

A tökéletes fugázás 4 titka

2017 jan 17, fugázási tippek, tanácsok |

A tökéletes fugázás 4 titka

Ismerje meg azokat a praktikákat, amelyeket a legjobb burkoló szakemberektől lestünk el!
Íme, 4 lépés, amitől a fuga álomszép és tökéletes lesz!

érdekelnek a részletek

Hallott már a fugamozaikról?

2016 dec 9, fugázási tippek, tanácsok |

Hallott már a fugamozaikról?

Kevesen gondolnák, hogy a Mapei termékei nemcsak az otthonok tartós megújulásához járulnak hozzá, de a művészetben is szerepet játszanak. Pedig így van! Kattintás után kiderülnek a részletek.

érdekelnek a részletek

Itt az egyszerű és könnyű megoldás a tartós és könnyen kezelhető fugára!

2016 nov 18, fugázási tippek, tanácsok |

Az ideális fuga könnyen tisztítható, ellenáll a tisztítószereknek és sokáig megőrzi színét, állagát és minőségét. A cementes fugázókkal szemben van egy olyan anyag, amely sokkal tartósabb és könnyebben kezelhető, nem szívja magába a szennyeződéseket, ami főleg a konyhában utolérhetetlen előny. Nézze meg rövid videónkat arról az anyagról, amely ezt egyszerűen és könnyedén biztosítja!  

érdekelnek a részletek

Ne essen ebbe a gyakori hibába burkoláskor!

2016 nov 15, fugázási tippek, tanácsok |

A hidegburkolás befejező munkáinál gyakran előforduló hiba a sarokcsatlakozásokban és dilatációs hézagokban történő fugázóanyag használata.
Az ilyen helyekre bedolgozott fugázóanyag az esetek szinte 100%-ában megreped, majd a repedéseken keresztül beszivárgó víz miatt penészesedni kezd, illetve feltöredezik a burkolat. Ezek elkerülésére van egy tökéletes megoldás!

érdekelnek a részletek

Így csempészhet az otthonába exkluzív luxust egyszerűen!

2016 okt 23, fugázási tippek, tanácsok |

Szeretné igazán egyedivé varázsolni a fürdőszobáját, konyháját, hogy mindenki arról beszéljen a lakásavató után még hetekkel is? El tudja képzelni, hogy amint belép az előszobába, máris jobb kedvre derül? Szeretné, hogy minden perc, amit ezekben a helyiségekben tölt, örömmel és büszkeséggel töltse el, és sose váljon megszokottá a látvány? A megoldás egyszerű, és most el is áruljuk:

érdekelnek a részletek