“Fugázási tippek, tanácsok”

Rá sem fog ismerni a megújult csempére, és csak pár óra az egész!

2018 aug 2, fugázási tippek, tanácsok |

Van egy mágikus megoldás, amivel már a hétvégén megszabadulhat a foltos, elszíneződött fugától a konyhában vagy a fürdőszobában. Mindezt anélkül, hogy nagyobb felújításba kellene fognia, ami nemcsak időigényes, de jóval költségesebb, mint az a csodálatos megoldás, amit most mutatunk. Ha van pár órája, hogy megszépítse a csempét, járólapot, erről tudnia kell!

érdekelnek a részletek

2 penészűző titok és csodálatos lesz a fürdőszoba

2018 Júl 16, fugázási tippek, tanácsok |

Az Ön fürdőszobája, konyhája sincs biztonságban! A penész ellen folyamatos védekezésre van szükség, mert jellemzője, hogy gyorsan felbukkan, és még gyorsabban terjed, főleg a párás, nedves helyiségekben. Hogyan lehet elérni, hogy ne keserítse meg az életünket, ne veszélyeztesse az egészségünket és ne csúfítsa el az otthonunkat? Van két titok, amely garantálja, hogy az Ön otthona is penészmentes legyen.

érdekelnek a részletek

4 bennfentes tipp, és az új burkolat csodájára járnak

2018 jún 8, fugázási tippek, tanácsok |

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a felújítás során egy apróságnak nem hagynak elegendő időt, összecsapják, viszont így a burkolás összképe lesz ronda.
Ha a következő lista mind a 4 pontját megfogadják és betartják, igazán minőségi lesz az eredmény, és mindenki az új burkolat csodájára fog járni

érdekelnek a részletek

Vannak konyhák, ahol tartósan rend van. Na de mitől?

2018 jún 1, fugázási tippek, tanácsok |

A rendezettség, a jó közérzet titka az apró részletekben rejlik, olyan helyeken, amikre elsőre nem is gondolnánk. Most egy olyan apróságot mutatunk be, ami nem annyira nyilvánvaló, de sokat tehet azért, hogy állandó rend és tisztaság legyen a konyhában.

érdekelnek a részletek

Ezeket az elképesztő újdonságokat muszáj Önnek is megismernie

2018 máj 22, fugázási tippek, tanácsok |

Ha felújítást, építkezést tervez, akkor feltétlenül ismernie kell, milyen újdonságokkal bővült a piaci kínálat. Azért is érdemes folyamatosan tájékozódni, mert lehet, hogy éppen az Ön otthonába tökéletesen megfelelő megoldást találja meg az újdonságok között.

érdekelnek a részletek