“Fugázási tippek, tanácsok”

Így takaríthat meg jelentős összegeket a hidegburkolat felújításakor

2017 feb 15, fugázási tippek, tanácsok |

Így takaríthat meg jelentős összegeket a hidegburkolat felújításakor

Egy lakás megvásárlása komoly anyagi teher, a felújításra sokszor már nem igazán marad pénz. De léteznek olyan gazdaságos megoldások, amelyekről tudnia kell, ha szeretne több tízezer forintot megspórolni! Kisebb módosítások után, egy esztétikusan és ötletesen kialakított burkolat felújítással a régi lakás teljesen megújulhat, varázslatos arcát fogja mutatni. Íme, 4 tanács, ha tökéletes otthonra vágyik, ám nem szeretne vagyonokat ölni a felújításba!

érdekelnek a részletek

A tökéletes fugázás 4 titka

2017 jan 17, fugázási tippek, tanácsok |

A tökéletes fugázás 4 titka

Ismerje meg azokat a praktikákat, amelyeket a legjobb burkoló szakemberektől lestünk el!
Íme, 4 lépés, amitől a fuga álomszép és tökéletes lesz!

érdekelnek a részletek

Hallott már a fugamozaikról?

2016 dec 9, fugázási tippek, tanácsok |

Hallott már a fugamozaikról?

Kevesen gondolnák, hogy a Mapei termékei nemcsak az otthonok tartós megújulásához járulnak hozzá, de a művészetben is szerepet játszanak. Pedig így van! Kattintás után kiderülnek a részletek.

érdekelnek a részletek

Itt a könnyű megoldás a tartós fugára!

2016 nov 18, fugázási tippek, tanácsok |

Az ideális fuga könnyen tisztítható, ellenáll a tisztítószereknek és sokáig megőrzi színét, állagát és minőségét. A cementes fugázókkal szemben van egy olyan anyag, amely sokkal tartósabb és könnyebben kezelhető, nem szívja magába a szennyeződéseket, ami főleg a konyhában utolérhetetlen előny. Nézze meg rövid videónkat arról az anyagról, amely ezt egyszerűen és könnyedén biztosítja!

érdekelnek a részletek

Ne essen ebbe a gyakori hibába burkoláskor!

2016 nov 15, fugázási tippek, tanácsok |

A hidegburkolás befejező munkáinál gyakran előforduló hiba a sarokcsatlakozásokban és dilatációs hézagokban történő fugázóanyag használata.
Az ilyen helyekre bedolgozott fugázóanyag az esetek szinte 100%-ában megreped, majd a repedéseken keresztül beszivárgó víz miatt penészesedni kezd, illetve feltöredezik a burkolat. Ezek elkerülésére van egy tökéletes megoldás!

érdekelnek a részletek