“Fugázási tippek, tanácsok”

Itt az egyszerű és könnyű megoldás a tartós és könnyen kezelhető fugára!

2016 nov 18, fugázási tippek, tanácsok |

Az ideális fuga könnyen tisztítható, ellenáll a tisztítószereknek és sokáig megőrzi színét, állagát és minőségét. A cementes fugázókkal szemben van egy olyan anyag, amely sokkal tartósabb és könnyebben kezelhető, nem szívja magába a szennyeződéseket, ami főleg a konyhában utolérhetetlen előny. Nézze meg rövid videónkat arról az anyagról, amely ezt egyszerűen és könnyedén biztosítja!  

érdekelnek a részletek

Ne essen ebbe a gyakori hibába burkoláskor!

2016 nov 15, fugázási tippek, tanácsok |

A hidegburkolás befejező munkáinál gyakran előforduló hiba a sarokcsatlakozásokban és dilatációs hézagokban történő fugázóanyag használata.
Az ilyen helyekre bedolgozott fugázóanyag az esetek szinte 100%-ában megreped, majd a repedéseken keresztül beszivárgó víz miatt penészesedni kezd, illetve feltöredezik a burkolat. Ezek elkerülésére van egy tökéletes megoldás!

érdekelnek a részletek

Így csempészhet az otthonába exkluzív luxust egyszerűen!

2016 okt 23, fugázási tippek, tanácsok |

Szeretné igazán egyedivé varázsolni a fürdőszobáját, konyháját, hogy mindenki arról beszéljen a lakásavató után még hetekkel is? El tudja képzelni, hogy amint belép az előszobába, máris jobb kedvre derül? Szeretné, hogy minden perc, amit ezekben a helyiségekben tölt, örömmel és büszkeséggel töltse el, és sose váljon megszokottá a látvány? A megoldás egyszerű, és most el is áruljuk:

érdekelnek a részletek

Fogadjunk, hogy Ön is ezt a helyiséget imádja a leginkább otthon!

2016 okt 23, fugázási tippek, tanácsok |

A béke szigete, ahol esténként megpihenünk, feltöltődünk, egy hűvös nap után szinte újjászületünk… Igen, ez a fürdőszoba! Talán ez a leginkább kedvelt helyisége egy otthonnak, de az biztos, hogy a legkényesebb pontja is. Ugyanis a környezetünkben megtalálható egyik leggyakoribb allergén itt található meg leginkább, amit inkább rondának találunk, és kevésbé veszélyesnek. Természetesen a penészről van szó. A penész nem más, mint egy gombafaj, mely megtalálható a levegőben, de csak akkor telepedik meg, ha táptalajra talál. Ezek a gombák nyirkos, nedves, magas páratartalmú helyiségekben előszeretettel jelennek meg, és ezek a körülmények a fürdőszobákra jellemzők leginkább. Ez azt jelenti, hogy fürdőszobája igazi élővilágot jelent a penészgombáknak. Jó tudnia, hogy súlyos egészségügyi következményei is lehetnek egy hosszú ideig nem kezelt, penészes helyiségnek, a rossz közérzettől a fulladásos rohamokig, a tüsszögés, orrfújás, könnyező szem – mind kifejezetten a penészgomba jelenlétére utaló tünetek. A penészgomba a belélegzés során bekerül a szervezetbe, ahol megtelepszenek, szaporodnak. Ha gyenge a szervezet védekezőképessége, akkor pedig alattomosan, azonnal támadásba lendülhetnek. Sajnos az érzékenység a penészgombára nagyon hamar kialakulhat, ha nem védekeznek ellene. A tünetekkel nem tanácsos együtt élni, azonnal fel kell venni a harcot a lakást elárasztó penészgombákkal szemben. Már a kialakulás esélyét is csökkenteni lehet, ehhez mindössze olyan fugázóanyagot és falfestéket kell választania, melyekben megtalálhatóak azok az adalékszerek, melyek a penészgomba kialakulását megakadályozzák. Ha penészgomba üti fel a fejét kedvenc helyiségében, akkor ne várjon sokat, amíg észrevétlenül megtámadja az egészségét, hanem indítson célzott támadást ellene. Kérdezzen szakértőnktől ingyenesen!        

érdekelnek a részletek

Kiütéses vereség a penészgombákra

2016 Sze 21, fugázási tippek, tanácsok |

Kiütéses vereség a penészgombákra

Gondolta volna, hogy bármennyire is ügyel fürdőszobája tisztaságára, attól még a veszélyes penészgombák bármikor megjelenhetnek? Létezik azonban egy olyan praktika, amivel rövid idő alatt eltüntetheti a penészt lakásából. Hogyan?

érdekelnek a részletek