Ezeket az elképesztő újdonságokat muszáj Önnek is megismernie

Ha felújítást, építkezést tervez, akkor feltétlenül ismernie kell, milyen újdonságokkalbővült a piaci kínálat. Azért is érdemes folyamatosan tájékozódni, mert lehet, hogy éppen az Ön otthonába tökéletesen megfelelő megoldásttalálja meg az újdonságok között.

fugaKép forrása: youtube.com

A Construma kiállításon a Mapei standja volt az egyik leglátogatottabb, hiszen számos újdonság és érdekességvárt a látogatókra. Mutatjuk is, melyek voltak ezek:

  1. A színes fugázóanyagokmegújultak, így a friss színválasztéknak nagy teret szenteltünk.
  2. Az Ultracolor Plus, a Keracolor FF Flex és a Kerapoxy CQ és Design termékek is új színeketkaptak, hogy a legújabb trendeknek megfelelően a földszínű, természetes köveket, lapokatválasztók is megtalálhassák a megfelelő, és nem mellékesen kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkező fugázóanyagot.

mapei fuga 2018

Kép forrása: mapei.com

  1. Újdonságként a nagyméretű, óriás lapok ragasztásátis megismerhették a látogatók. A nem ritkán három méternél is nagyobb burkolólapok megjelenése a legerősebb trend, amely lassan hazánkban is mindennapossá válik. Az extra lapok fektetése extra tulajdonságokat kíván a ragasztás terén is.

óriás lapKép forrása: youtube.com

  1. Az egyre népszerűbb LVT, design vagy modul PVC anyagokragasztását, fugázását is bemutattuk.
  2. A kisgyerekes családok részére egy kis figyelmességgel is készültünk: a Comfort System rendszerünk egy középületek, óvodák részére is ajánlott, puha padlóbevonat. A rendszer előnyeit kihasználva egy kis játszósarkot rendeztünk be a kicsik legnagyobb örömére.
  3. A MAPEI Tour de Zalakaros támogatójaként a kerékpározásszívügyünk. A standra látogatók játékos versenyben nevezhettek játékunkba, ahol minden nap egy 80 ezer forintos utalványt és fődíjként egy értékes Bianchi kerékpárt sorsoltunk ki.

Tekintse meg a kiállításon készült kisfilmünket is!

https://www.youtube.com/watch?v=C3BP3cnC3j4

Ha szeretné megtudni, hogy a felújításához milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

Megosztom