Legyen olyan a fürdőszoba, hogy a csodájára járjanak!

Van egy szokatlan tippünk, amitől a fürdőszoba igazán varázslatos lesz, amin a vendégei csak ámulnak és bámulnak. Ha Ön is különlegességre vágyik, exkluzív és izgalmas megoldást keres, akkor erről az apróságról tudnia kell, mert hatalmas különbséget jelent.

fürdőszobaKép forrása: https://i.ytimg.com/vi/TRM5d1eTEyA/maxresdefault.jpg

Íme, a titok: létezik egy olyan fuga, amivel meglepően látványos lesz a fürdőszoba burkolata. Ha igazán különleges felületet szeretne otthonában, a KERAPOXY DESIGN és a MAPEGLITTER csillámot Önnek találtuk ki.

Kép forrása: http://remoskop.ru/wp-content/plugins/texterpub/backgrounds/14818.png

Extra tippek a legjobb eredmény érdekében:

  • A MAPEGLITTER használatakor fontos, hogy a szokásosnál is hosszabb ideig simítsák a felületet, mert ez biztosítja, hogy a csillám kisimuljon a fuga felületére, azaz jól láthatóvá váljék.
  • Célszerű a munka végén a teljes felületet tiszta, forró vízzel még egyszer átmosni, ezzel elkerülve, hogy megbújjon valahol egy kis fugafátyol.

fürdőszobaKép forrása: http://ukrpolystroy.com.ua/wp-content/uploads/2014/08/mapeglitter-marafon.png

Természetesen az otthon bármelyik helyiségében lenyűgöző megoldást jelenthet ez a csillogó megoldás, nemcsak a fürdőszobában… Bárhová is kerül a fuga, biztosan minden vendége megjegyzi majd, mennyire gyönyörű és különleges otthona van!

Megosztom