Így érhet el varázslatos hatást kerapoxy design-nal!

kerapoxy designHa szeretne megunhatatlan külsőt otthonának, ahova üvegmozaikot vagy kerámiaburkolatot tervez: használjon kerapoxy designt vagy mapeglittert! : van 2 anyag, ami garantálja a sikert. De készüljön fel arra, hogy minden ismerőse és barátja meg fogja kérdezni, hogyan készült a csodálatos kivitelezés!

A két név, amit meg kell jegyeznie:

  • KERAPOXY DESIGN
  • MAPEGLITTER csillám

A KERAPOXY DESIGN egy epoxi kötőanyagú fugázóanyag, amelyhez ha MAPEGLITTER csillámot kever, meglepően izgalmas, látványos hatást érhet el, és bámulatosan kiemelheti a burkolóanyag szépségét.

Az epoxi fuga 3 előnye a cementbázisú fugával szemben

  1. Legfontosabb előnye a tartósság, vagyis nem kell számítani foltosodásra, repedésre
  2. Tisztítható: nem szívja magába a vizet és a szennyeződéseket, tartósan bírja az erős vízkőoldó és egyéb tisztítószerek romboló hatását.
  3. Az epoxi fuga nem gyorskötő, ezért nem kell kapkodni a lemosással. Míg a cementes fugánál a lehető legkevesebb lemosó vízre van szükség, addig az epoxi lemosásához sok víz szükséges. A forró víz elengedhetetlen a sikerhez! Ezzel elkerüljük, hogy megbújjon valahol egy kis fugafátyol.

Reméljük, hogy fentiek segítségével olyan tartós burkolatot tud készíttetni otthonába, amely sokáig örömöt okoz Önnek és családjának!

 

Megosztom