Ön tudta, milyen óriási szerepe van a színeknek mindennapi életünkre?

Jobban befolyásolják hangulatunkat, mint gondolnánk…

Orvosilag bizonyított tény, hogy a színek közvetlen hatással vannak életünkre, és tudatosan használva őket sokat profitálhatunk belőle. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a minket körülvevő környezetben melyek a domináns, meghatározó színek. Közismert, hogy ha sötét színeket használunk, azok kicsinyítik, összenyomják a teret, ha világos színeket alkalmazunk, azok pedig tágítják, magasabbá, légiessé varázsolják.

Otthonunk összképéhez, harmóniájához is nagyban hozzájárulnak a kiválasztott színek, amelyek visszaköszönnek a burkolaton, a függönyön, a tapétán, a szőnyegen, na és természetesen a fugán.
A részletek gondos összehangolása adja meg igazán egy otthon valódi hangulatát, amitől belépve máris nyugodtabbnak, mosolygósabbnak, életerősebbnek érezhetjük magunkat.

Tehát érdemes gondosan kiválasztani a burkolathoz passzoló fugaszínt is, mert ez is rengeteg kreatív variációra ad lehetőséget.
És, ha egyszer hozzányúl a burkolathoz, akkor az valószínűleg utána évekig olyan marad, hiszen a felújítás általában hosszú távra szól.

Megosztom