Kerapoxy Design

 

Fényesen csillogó, színes és különleges!

Ilyen fugát szeretne? Olyat, amelynek minden ismerőse csodájára jár?

Kerapoxy design: a fényesen csillogó, színes és különleges fugáért!Különösen jó választás a KERAPOXY DESIGN & MAPEGLITTER dekoratív fugázó lakásfelújításkor. A fugázóanyag kifejlesztésére azért volt szükség, mert számos építtető és belsőépítész igényei között szerepelt a valami egyedi, különleges burkolati megjelenés kialakításának lehetősége.

Amikor egy a KERAPOXY DESIGN-nal és MAPEGLITTER keverékkel burkolt helységbe tér az oda belépő, figyelme leggyakrabban először a burkolat fugáira irányul. A fugázás csillogása pedig minden irányból nézve változik a napsütés és fényforrások helyzetétől függően.

A KERAPOXY DESIGN egy dekoratív saválló epoxy fugázó, mely 15 féle színben kapható, és különösen ajánlott üvegmozaik fugázásához.
A KERAPOXY DESIGN-t MAPEGLITTER-rel is be lehet keverni különösen csillogó hatású megjelenés érdekében– melyet 10 súly % mértékig lehet adagolni a fugázóhabarcshoz -, melynek köszönhetően az üvegmozaikokkal, kerámia burkolólapokkal, természetes kő anyagokkal igen széles választékú, egyedi megjelenésű burkolatokat lehet kialakítani felújításkor.

A KERAPOXY DESIGN-nal fugázott felületeket ki lehet tenni akár jelentős terheléseknek isA lakásfelújításkor KERAPOXY DESIGN habarccsal fugázott felületek vegyszerállóak, és azokat ki lehet tenni akár jelentős forgalmú terheléseknek is. Ezért a használatával ragasztott és fugázott felületek jellemző területei a kereskedelmi üzlethelyiségek, bemutatótermek, fürdőszobák, szaunák, törökfürdők, az üvegszál erősítésű műanyag és PVC zuhanyzók, medencék, amelyek akár különösen sós- vagy termálvizet is tartalmazhatnak. Az átlátszó változat alkalmas még olyan aljzatokon is, ahol félig áteresztő hatást kell elérni a fény beszűrődésének lehetővé tételével (pl. üveg anyagú aljzatok) a lakásfelújításkor.

 

KERAPOXY DESIGN alkalmazási területei:

  • Kerámia burkolólapú, kőlap burkolatú, a bel- és kültéri üvegmozaikok különösen művészi, dekoratív fugázására alkalmas. Saválló ragasztóként is használható minden hagyományos építőipari aljzaton felújításkor. A termék gyöngyházfényű megjelenése kiemeli a burkolat végső, esztétikáját.
  • Saválló fugázás padlókon és olyan burkolatokon, ahol nagymértékű higiénia szükséges
  • Úszómedencék fugázása termálvizes medencéknél is.

MAPEGLITTER: metálfényű színes csillámMAPEGLITTER: metálfényű színes csillám. A KERAPOXY DESIGN-hoz adott, a súlyra számított legfeljebb 10% MAPEGLITTER fényesen csillogó, metálfényű fugázóanyagot eredményez, amelyik különösen alkalmas fémlapok valamint üvegmozaikok és üveglapok fugázásához.

Színek:
• ezüst
• világos arany
• további 22 szín külön rendelésre.