Hogyan tudja szemkápráztatóan egyedivé tenni otthonát, úgy, hogy ismerősei szája tátva maradjon?

Kevés dologgal tudunk hatásosabban játszani lakásunk berendezése és kialakítása során, mint a színekkel: számos hiányosságot kompenzálhatunk, de a rosszul megválasztott színekkel egy tökéletes helyiség látványát tönkre is tehetjük. Másrészt a színek hatással vannak életünkre, ez orvosilag bizonyított tény.
Éppen ezért nagyon fontos, hogy a minket körülvevő környezetben melyek a domináns, meghatározó színek. Közismert, hogy ha sötét színeket használunk, azok kicsinyítik, összenyomják a teret, ha világos színeket alkalmazunk, azok pedig tágítják, magasabbá, légiessé varázsolják.
Egy interneten olvasott alapszabály: egyszerre két hangsúlyos színt alkalmazzunk, melyeket kiegészíthetünk még két-három kevésbé hangsúlyossal, valamint a főszínek árnyalataival.
Ja, és még egy aranyszabály: a kevesebb, néha több.
Otthonunk összképéhez, harmóniájához is nagyban hozzájárulnak a kiválasztott színek, ami egy nappali esetén igazán fontos, hiszen talán ez a legtöbb otthonban a vendéglátás színtere. A színek visszaköszönnek a burkolaton, a függönyön, a tapétán, a szőnyegen, na és természetesen a burkolathoz illő fugázóanyagon is. A részletek azok, amelyek meghatározzák egy otthon valódi hangulatát. Éppen ezért érdemes a gondosan kiválasztott burkolathoz a színben hozzá passzoló fugázót is kiválasztani, mely számos kreatív variációra ad lehetőséget.
Nézzük azt, amelyről ennek a cikknek szólnia kell, ha valami igazán egyedire, trendire és dekoratívra vágyik.
Ez nem más, mint az az epoxy fugázóanyag és a hozzá kevert csillogó adalék, melynek köszönhetően a burkolat összképe és hangulata – a napsütés és fényviszonyok hatására – folyamatosan változik.
960X447_3
Egy ilyen fugázóanyaggal készült burkolat teljesen egyedivé teheti és meghatározhatja otthona hangulatát. És nem elhanyagolt szempont az sem, hogy ha egy ilyen fugázóval kifugázott helyiségbe tér az oda belépő, figyelme leggyakrabban először a burkolat fugáira irányul.
Kíváncsi, hogy melyik ez a fugázóanyag, és a hozzá tartozó csillogó adalék?

Kattintson ide

Megosztom